Érintésvédelem Gosztolya Biztonságtechnika KFT. Veszprém megye GOSZTOLYA BIZTONSÁGTECHNIKA KFT.

e-mail: gosztolyakft@gmail.com

tel: +3670-315-5894

KEZDŐLAP

RIASZTÓ

RENDSZER

KAMERA

RENDSZER

ROBBANÁSBIZTOS

 BERENDEZÉS

 FELÜLVIZSGÁLAT

ÜZLET

HANGOSÍTÁS

ÉRINTÉSVÉDELMI

FELÜLVIZSGÁLAT

VILLÁMVÉDELMI

FELÜLVIZSGÁLAT

ERŐSÁRAMÚ

TŰZVÉDELMI

 FELÜLVIZSGÁLAT

ÉPÜLET-

VILLAMOSSÁGI

SZERELÉS

KAPCSOLÓ-

SZEKRÉNY

GYÁRTÁS

                                                                 

RIASZTÓRENDSZER TELEPÍTÉSE, KARBANTARTÁSA

ELEKTRONIKUS VAGYONVÉDELEM TELEPÍTÉSE

Ajka, Ajkarendek, Devecser, Kolontár, Kislőd, Városlőd, Bakonygyepe, Magyarpolány, Noszlop, Somlószőlős, Somlóvásárhely, Doba,Nyirád, Halimba, Padragkút, Szőc, Csehbánya, Nagyvázsony, Somló
Cégünk lakásriasztók telepítése mellett, mezőgazdasági és ipari létesítmények bel és kültéri vagyonvédelmének kiépítésével és karbantartásával is foglalkozik.
Megoldást kínálunk vezetékes és vezeték nélküli (rádiós) riasztórendszerre egyaránt.

Cégünk mezőgazdasági és ipari létesítmények bel és kültéri vagyonvédelmének kiépítésével és karbantartásával is foglalkozik.

Riasztó, lakásriasztó szerelés Ajka, Devecser, Veszprém megye, Gosztolya Biztonságtechnika KFT

MEGRENDELÉS


Lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal
telefonon vagy interneten keresztül!
Munkatársunk segítségével felvilágosítást kaphat a megrendelhető szolgáltatásokról és termékekről, a riasztó típusokról, segítséget kaphat biztonsági problémája megoldásában, valamint díjmentes felmérést rendelhet a megye egész területén.
Cégünk mezőgazdasági és ipari létesítmények bel és kültéri vagyonvédelmének kiépítésével és karbantartásával is foglalkozik.

Cégünk mezőgazdasági és ipari létesítmények bel és kültéri vagyonvédelmének kiépítésével és karbantartásával is foglalkozik.

FELMÉRÉS


Konkrét telepítési igénye esetén az előre megbeszélt időpontban felkeressük a védendő objektumot.
A felmérés alkalmával egyeztetjük a lehetséges műszaki megoldásokat a biztonsági és a pénzügyi lehetőségek tükrében.
Amennyiben kisebb rendszerről van szó, a helyszínen árajánlatot adunk Önnek, ha szükséges, a későbbiekben a részletes műszaki terveket vagy árajánlatot is eljuttatjuk.
Fontos, hogy a még épülő ház esetén, a felmérés már idejekorán megtörténjen, hiszen így lehetőség nyílik,
a vezetékrendszer megfelelő időben (vakolást, burkolást megelőzően) történő kiépítésére.
Természetesen ebben is segítünk, cégünk épületvillamossági és kamerarendszer szereléssel is foglalkozik!
lakásriasztószerelés www.gosztolyakft.hu
riasztószerelés Ajka Veszprém Pápa

TELEPÍTÉS


Megrendelés esetén a telepítés néhány napon belül, az Ön által egyeztetett időpontban kerül lebonyolításra.
Újépítésű házaknál, legkésőbb a villanyszerelési munkálatok idején a riasztó, kamera és kaputelefon rendszerek vezetékezését is el kell végezni.
A rendszertelepítéskor elvégezhetőek olyan speciális feladatok, mint például a GSM telefonhívó programozása is.
A GSM telefonhívó modul, alkalmas arra, hogy riasztás esetén, akár több, Ön álltal megadott telefonszámot is másodperceken belül felhívjon, SMS-t küldjön, a riasztás tényéről.
A GSM modul bármelyik szolgáltató (Vodafone, T-Mobil, Telenor) feltöltős vagy havidíjjas SIM kártyájával működik,
a beérkező SMS- eket (pl. egyenleg, egyenlegfeltöltés) továbítja egy Ön álltal megadott telefonszámra.
Fontos: A SIM kártyán le kell tiltani a PIN kód kérését, a hangpostát és a hívásértesítést.
A frissen vásárolt SIM kártyát aktiválni kell, esetenként az első kimenőhívás kezdeményezésével.
Gosztolya Biztonságtechnika KFT GSM telefonhívóriasztó
 
Devecser Lakásriasztó riasztó Kislőd Városlőd Herend Kolontár Veszprém Pápa

ÁTADÁS


A telepítés utolsó fázisa a betanítás és műszaki felülvizsgálat, valamint a szükséges dokumentációk és a szerződés/garancia átadása.
A tökéletesen működő, a tulajdonos által is kezelhető rendszer vételárát csak ezután kell kifizetni, a helyszínen, készpénzben.
Igény esetén az elkészült riasztórendszerről, érintésvédelmi jegyzőkönyvet állítunk ki.

A telepítés után a későbbiekben is megrendelhet néhány extra szolgáltatást:
- rendszeres karbantartás: szerződésben meghatározott időnként - általában félévente - a szerelő leellenőrzi a telepített berendezések üzemszerű működését,
- kiterjesztett garancia: a telepítéskor vállalt - általában 12 hónapos - teljeskörű garancia ideje térítés ellenében többszörösére növelhető.
- rendszerköltöztetés: amennyiben Ön eladja ingatlanát, az új helyre költözéskor megrendelheti a riasztórendszer áttelepítését is.
- renszerbővítés: lehetőség van az általunk szerelt rendszerek igény szerinti kiegészítésére is.


Cégünk ezen tevékenység végzéséhez rendőrhatósági engedéllyel és felelősségbiztosítással is rendelkezik!


A riasztórendszer elemei

Bár még sokan vannak, akik az első betörés után szereltetik be a riasztó, mégis egyre nő azok aránya, aki előre gondolkodnak, és már az építés, felújítás tervezésekor számolnak a riasztórendszerrel. Írásunkban a lakások, családi házak védelmét szolgáló riasztórendszereket mutatjuk be.

Különösen új építés esetén, de felújításkor is igaz, hogy a villanyszerelés előtt kell megtervezni, megterveztetni biztonságtechnika tervezőmérnökkel a vagyonvédelmi rendszert. A villanyszerelő és a vagyonvédelmi szerelő külön szakma. Az elektronikai, szerelési tapasztalatokon túl, a szakszerű munkához komoly kriminalisztikai ismeretekre is szükség van. Ha a villanyszereléssel együtt, szakszerűen készítik elő a munkát, akkor lesz a riasztó rendszer kiépítése a legolcsóbb.
Az alap riasztórendszer három féle eleme van: az érzékelők, a központ és a sziréna (hang-, fényjelző).

Érzékelők

riasztoszereles_Ajka_Veszprem_Papa_Sumeg_Devecser_Somlo_www.gosztolyakft.huriasztoszereles_Ajka_Veszprem_Papa_Sumeg_Devecser_Somlo_www.gosztolyakft.hu

A riasztóközpont mobiltelefonos GSM átvitellel értesítést küldhet (SMS, hanghívás funkció), az Ön mobiljára..

Nyitásérzékelő

Egy rendkívül egyszerű, de annál megbízhatóbb eszközről van szó. Két mágneses részből áll. Egyiket a nyílászárók fix részére (ajtótok, ablakkeret), a másikat pedig a mozgó részére kell helyezni. Amikor a nyílászáró kinyílik, a nyitásérzékelő két része egymástól eltávolodik, és a riasztás bekövetkezik. Létezik felületi- vagy süllyesztett kivitel, fém vagy faajtóra szerelhető. Még színeket is választhat fehér vagy barna. Segítségükkel akár héjvédelmet is ki tudunk alakítani, tehát az Ön lakásának minden nyílászárójára kerül nyitásérzékelő, és üvegtöréssel kiegészítve már riasztható is. Az Ön védelme már működik is.  

Mozgásérzékelők

Lehetnek kiépítési helyük szerint kültéri- vagy beltéri , normál, radaros- vagy, kisállatos, vezetékes vagy vezeték nélküli, függöny- vagy folyosólencsés, vagy a hagyományos különböző fokokat látó mozgásérzékelők. Ami közös bennük, az, hogy az  egyik legelterjedtebb érzékelő jelenleg használtak közül.

Normál mozgásérzékelő

Az egyik legelterjedtebb érzékelő fajta a jelenleg használtak közül. Működési elve, hogy a nyugalomban lévő környezet "hőképéhez" képest a belépő ember vagy élőlény "hőképe" mindig más. Ennek az érzékelők által megszokott hőképnek a megváltozását érzékeli a passzív infra. Kijátszani nagyon nehéz, mert a környezet hőmérsékletéhez képest a legkisebb változást is észleli. Az Önök helyi adottságaiknak megfelelően lehetőség van akár radaros, vagy kisállatvédett mozgásérzékelőt is használni, elkerülve ezzel a téves riasztásokat! Lehetnek vezeték nélküli, vagy vezetékes kivitelű infrák.

Infra-radar (kombinált érzékelő)

Az előbbi eszközzel ellentétben hőmozgás érzékelése esetén még nem riaszt be, csak ha ezzel egy időben mikrohullámú rezgéseket is érzékel. Kizárólag a kettő együttes megléte esetén jelez. Olyan helyiségekben tehát ahol a szigetelés nem tökéletes, vagy egyéb légmozgás van, esetleg a kazán vagy légkondicionáló találhatól, ott alkalmazandó ez az eszköz. Lehet vezeték nélküli, vagy vezetékes infra.

Kisállat-védett mozgásérzékelő

Ezek a speciális kialakítású infra mozgásérzékelők olyan helyen alkalmazhatók, ahol a lakásban kutya, macska, vagy egyéb kisállat van. Az érzékelők csak meghatározott, típustól függően 20-40 kg feletti élőlény esetén jeleznek

kültéri_védelem_riasztó_www.gosztolyakft.hu_veszprem_ajka_devecser_sümeg_pápa_tapolca

Kültéri mozgásérzékelők

Ezen eszközök nagyban hasonlítanak a beltéri társaikhoz.
Azonban kivitelük sokkal robosztusabb, időjárásállóak és álltalában mikrohullám és PIR inteligens érzékelést alkalmaznak együttesen, a téves riasztások elkerülésére.

riasztoszereles_Ajka_Veszprem_Papa_Sumeg_Devecser_Somlo_www.gosztolyakft.hu
füstérzékelő_tűzjelzés_Gosztolya_Biztonságtechnika_KFT_Ajka

Füstérzékelő

A füstérzékelő a tüzet korai szakaszában érzékeli. Azonban abban az esetben, ha a konyhában szeretjük a húst jól odaégetni, vagy a környezet eleve poros, esetleg párás, vagy füstös helyiséget szeretnénk védeni, célszerűbb a hőérzékelőt alkalmazni! Lángfázissal kezdődő tüzekhez a lángérzékelő (UV, IR) a megfelelő. Vannak olyan érzékelők is, amelyek kombinálják a hő- és füstérzékelő funkcióit.

Egyéb gázérzékelők

Szén-monoxid, metán, propán-bután, triklór-metán (kloroform) érzékelése és jelzése, vagyonvédelmi riasztóközponthoz is (12V=),
élet és vagyonvédelmi okokból is különösen ajánlott.

GSM átjelzés

A riasztóközpont mobiltelefonos GSM átvitellel értesítést küldhet (SMS, hanghívás funkció), az Ön mobiljára.

rezgés és ütésérzékelő beépítés_www.gosztolyakft.hu

Rezgés, fúrás, ütésérzékelő 

A széfek esetleg külső falazatok védelmére használhatjuk.

üvegtörés_betörés_érzékelő_www.gosztolyakft.hu

Üvegtörés érkézelő

Fontos szerepet játszik abban az esetben is, ha héjvédelmet szeretnék kialakítani, de fontos lehet akkor is, ha egy nagyobb hatásfokú védelmet szeretnénk kiépíteni. A lényege, hogy az üvegtörés érzékelő több típusa szerint az üvegek fajtáihoz alkalmazkodik.
Egy teszter segítségével tudjuk beállítani és lepróbálni az érzékenységét.

pánikjelző_riasztórendszer_Gosztolya_Biztonságtechnika KFT.www.gosztolyakft.hu

Pánikjelző

A személyvédelem legfőbb segítője. Ezt a kapcsolót megtalálja magán a kezelőegységen, de akár kérhet telepített vagy hordozható pánikgombot is. 
Nyugodtabbnak érezheti magát, ha egyedül van otthon a családja, és ezzel felszerelkezve tudja őket biztonságban. 

A riasztóközpont mobiltelefonos GSM átvitellel értesítést küldhet (SMS, hanghívás funkció), az Ön mobiljára.

riasztószerelés Gosztolya Biztonságtechnika KFT.Veszprém megye

Kültéri infrasorompó

A kültéri védelem egyik fő eleme. Különböző távolságok védelmére is alkalmas, ezt az 1-26-ig terjedő sugárszám adja meg. Ha valami megszakítja az infrasugarakat, akkor bejelez. Telkek vagy akár erkélyek védelmére is alkalmas. Nagyon fontos, hogy kültéren sok téves riasztást okozhat, ha nem a megfelelő sugármennyiségű sorompókat építjük ki.
A kültéri védelem még azelőtt jelez hogy bejutnának az épületbe és kárt tennének a behatolással. A behatolással járó roncsolás, törés már maga tetemes összegű kár lehet és a beltérbe bejutott betörők valószínűleg nem távoznak üres kézzel, még ha a belső érzékelőkre a riasztás el is indul. Ezért ajánljuk az infrasorompókat, melyek a kültérben elhelyezve azelőtt indítják a riasztást mielőtt még bejutnának az épületbe. Már az épület megközelítését érzékelik és az általuk indított riasztási eseménnyel megszólalhat a sziréna, jelzés indulhat a GSM mobiltelefonos átjelzőn keresztül a tulajdonosoknak, sőt reflektorok is felkapcsolódhatnak, melyek hatásosan elijesztik a behatolókat. A legtöbb esetben már az épület megközelítésekor induló sziréna és esetleg reflektorok miatt nem haladnak tovább, nem keresik a bejutási pontot, inkább kevésbé problémás célpontot keresnek.  Otthonmaradáskor is megnyugtató védelmet biztosítanak a külső zónák élesítésével vagy akár csak az ajtócsengő zónafunkcióval a kültéri mozgást jelezve. Javasoljuk, hogy egy infrasorompó pár térdmagasságban és egy pedig mellmagasságban legyen elhelyezve a várható behatolási oldalakon.

riasztoszereles_Ajka_Veszprem_Papa_Sumeg_Devecser_Somlo_www.gosztolyakft.hu

Riasztóközpont

riasztóközpont panel satel integra

Ez a berendezés az üzleti- és lakásriasztó rendszerek lelke. Ide futnak be az érzékelők jelzései, ide kapcsolódik a kezelőegység és a sziréna is.  A kezelő lehet Led kijelzésü (garázsban, második kezelőnek), ikonos LCD,  magyar nyelvű szöveges LCD, vagy akár érintőképernyő is.

érintőképernyős kezelő riasztóközponthoz satel


A berendezés akkumulátorral rendelkezik, így a betörő által kikapcsolt elektromos hálózat esetén is jelez. Tulajdonképpen egy komputerről van szó, amely rendkívül intelligens alkalmazásokra is képes. Bizonyos típusokkal a védett objektum fűtése, légkondicionálása, a kert öntözőrendszerének előre beprogramozott elindítása, vagy a redőnyök időszakos fel- le mozgatása,  stb. is vezérelhető. Áramfogyasztása csekély, működése teljesen zajmentes, mivel mozgó alkatrészt nem tartalmaz, és az emberi egészségre nem ártalmas.

riasztószervíz_Gosztolya_Biztonságtechnika_KFT_Veszprém_megye

A riasztóközpontnak fontos ismérve a zónaszám, ill. hogy hány partíciós. A zóna az egy hurok, amelyre bármennyi érzékelő felfűzhető. Sajnos sok telepítő követ el hibát ezzel kapcsolatban. A jó rendszereket úgy kell ugyanis kiépíteni, hogy egy zónán csak egy érzékelő legyen.
Ez azért fontos, mert riasztás esetén így lehet megtudni, hogy pontosan melyik eszköz érzékelt betörést, vagy melyik hibásodott meg. Ezek nagyon fontos információk. Ne hagyja az ár miatt befolyásolni magát, egy olcsóbb, kisebb zónaszámú központot rendelve ezzel, a drágább, de pontosan annyi zónát tartalmazó központtal szemben, amelyre valójában szüksége van. Később a nagyobb központ visszahozza az árát. Mert egy meghibásodás esetén nem mindegy, hogy a szerelő minden érzékelőt lepróbál, szétszed, és órákat tölt ott Önnél, amit ki kell fizetni. A nagyobb központból tehát előnyt tud kovácsolni! A riasztóközpontoknál tehát meg van határozva, hogy hány zónát tud kezelni. A maximális zónaszámot - ha kell - zónabővítőkkel érhetjük el. A központ partíció száma azt mutatja, hogy egy egységgel, hány különböző területet tud levédeni.

riasztoszereles_Ajka_Veszprem_Papa_Sumeg_Devecser_Somlo_www.gosztolyakft.hu

Hangjelzők

Lehetnek kültéri hang-fényjelzők, vagy beltéri hangjelzők. A kültéren elhelyezett eszközök saját akkumulátorral rendelkeznek, hangerejük 100dB-nél is erősebb. Amennyiben megpróbálnák megrongálni vagy letépni, megszólalnak, és egy időben ezzel, jelzést küldenek a tulajdonos felé. A fényjelzővel  kiegészített típusok a könnyebb felismerést segítik. Felépítésük  rendkívül robosztus, így az időjárás elemeinek is ellenállnak. A  kültéri szirénák telepítésével szemben is vannak MABISZ  előírások, mint magával az egész riasztórendszerrel szemben.  Meghatározták például, hogy milyen magasra szerelhetőek, vagy  hogy falon kívül milyen csőben vihető a biztonságtechnikai kábel.

Létezik már habkifújás ellen védett változatban is.

Biztonságtechnikai akkumlátorok

riasztó_akkumlátor_ultracell_Gosztolya_Biztonságtechnika_KFT.

Ház- és lakásriasztók szerepe a gazdasági válság idején

A gazdasági válságok idején megfigyelhető tendencia, hogy emelkedik az olyan bűncselekmények száma, amelyek az elszegényedés miatt, a megélhetési bűnözés elterjedése okán következnek be. Tipikusan ilyenek a besurranások, a betöréses lopások, az üzletek feltörése és a zsebtolvajlás. A legnagyobb anyagi kár és lelki megpróbáltatás a betörésekből fakad, de pont ezek azok a helyzetek, amelyet a ház- és lakásriasztók bevetésével meg lehet akadályozni!

Veszprém megye Vas megye Zala megye Fejér megye Ajka Veszprém Pápa Zirc Sümeg Tapolca Balatonfüred Balatonalmádi Devecser Celldömölk Városlőd Kislőd Pápakovácsi Kolontár Nyirád Halimba
 Somlóvásárhely Somlószőlős Nagyalásony Tihany Alsóőrs BadacsonytomajBalatonfűzfő Bánd Csabrendek Csopak Dabrony Döbrönte Felsőörs Ganna Bakonygyepes Herend Iszkáz Kamond Káptalanfa
Kerta Magyarpolány Mencshely Mindszentkálla Nagyvázsony Padragkút Ajkarendek Öcs Pula Nemesszalók NemeshanyNoszlop Révfülöp Szigliget Tótvázsony Tüskevár Ugod Somló Szentjakabfa Szentantalfa


Elektronikus vagyonvédelmi rendszer szerelésGosztolya Biztonságtechnika KFT. Bosch RiasztóGosztolya Biztonságtechnika KFT. DSC riasztóGosztolya Biztonságtechnika KFT Ajka Veszprém Nagyvázsony Somlóvásárhely Somlószőlős Kolontár

Gosztolya Biztonságtechnika KFT Ajka Veszprém Nagyvázsony SomlóvásárhelyGosztolya Biztonságtechnika KFT Ajka Veszprém Városlőd Herend Csehbánya Úrkut Somlóvásárhelywww.riasztoved.hu

riasztó_riasztószerelés_Veszprém_megye_www.gosztolyakft.hu

riasztószerelő_vagyonvédelem_www.gosztolyakft.hu

Gosztolya Biztonságtechnika KFT Ajka Veszprém Nagyvázsony Somlóvásárhely Somlószőlős Kolontár

DSC_BOSCH_CROW_Micron_riasztórendszer_riasztó_Gosztolya_Biztonságtechnika_KFT_AJKA

DSC_riasztó_Gosztolya_Biztonságtechnika_KFT_AJKA

Cégünk mezőgazdasági és ipari létesítmények bel és kültéri vagyonvédelmének kiépítésével és karbantartásával is foglalkozik.

riasztoszerelo_riasztoszereles_veszprem_megye_www.gosztolyakft.huriasztószerelő-riasztószerelés-www.gosztolyakft.hu

satel integra szöveges lcd kezelő

ultracell angol biztonságtechnikai akkumlátor

VÉDJE ÉRTÉKEIT!

lakásriasztószerelés www.gosztolyakft.hu
VAGYONVÉDELEM
ERŐSÁRAMÚ FELÜLVIZSGÁLATOK
GOSZTOLYA BIZTONSÁGTECHNIKA KFT.


BETÖRÉSVÉDELEM


LOPÁSVÉDELEM


RABLÁSVÉDELEM


INGATLANVÉDELEM


INGÓSÁGVÉDELEM


TERÜLETVÉDELEM


AZ ÖN  TULAJDONÁNAK VÉDELMÉBEN!

www.riasztoved.hucrow runner riasztórendszer szerelése telepítése veszprémcrow runner rádiós riasztórendszer telepítése garanciával


www.riasztoved.hu

Satel Integra riasztóközpont Gosztolya Biztonságtechnika KFT.AjkaSatel behatolásjelző rendszerAleph érzékelők kültérre Made in USA Gosztolya Biztonságtechnika KFT AjkaSatel behatolásjelző riasztórendszer épületvillamossági vezérlésekhez is
minőségi infra mozgásérzékelő
Biztonságtechnikai akkumlátorok
Satel riasztó inteligens otthon
© 2013 Minden jog fenntartva! - Gosztolya Biztonságtechnika KFT.
Adószám: 24716022-2-19 - Cgj.: 19-09-516667
Erősáramú tűzvédelmi felülvizsgálat I Villanyszerelés I Érintésvédelmi felülvizsgálat I Villámvédelmi felülvizsgálat I Riasztó Kamerarendszerek telepítése I Tűzjelző karbantartás I Elosztószekrény gyártás